Activiteiten Algemeen Jantina Helling molen

Jantina Hellingmolen zorgt weer voor gastvrij onthaal

De Jantina Hellingmolen is zaterdag 14 januari a.s. de ideale plek om de naar verwachting meer dan 500 lopers van de elfde editie van Nieuwjaarsloop Aalden Rondomme aan te moedigen. Vorig jaar stonden bij de doorkomst onder de molen talrijke supporters. De hartstochtelijke reacties aan het adres van de lopers waren volstrekt terecht, want het is bepaald geen sinecure om de pittige en uitdagende hardloopcross over 6,5 en 10 kilometer te volbrengen.

molen-1-aalden-rondommeDe doorkomst onder de Jantina Hellingmolen was tijdens de lustrumeditie voor zowel deelnemers als toeschouwers iets heel bijzonders. ‘Fantastisch dat we onder dit monument door kunnen lopen. Het geeft nog eens een extra dimensie en motivatie. Een heel speciaal moment en heel mooi dat dit beeldbepalende monument bij dit schitterende hardloopevenement wordt betrokken. Zeker voor herhaling vatbaar.’

Zaterdag 14 januari a.s. gaan de lopers op herhaling. Vrijwilligers van de Vrienden van de Aeldermeul zullen bij de molen een verzorgingspost inrichten. De lopers kunnen zich onder meer tegoed doen aan frisdrank en chocolademelk.

Bijschrift foto: De doorkomst onder de 125-jarige Jantina Hellingmolen zorgde in 2016 tijdens de tiende editie van de Aalden Rondomme voor mooie taferelen.

Gedeeld

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *