Activiteiten

Zaterdag 30 juli a.s. boekenmarkt op terrein Aeldermeul

Op zaterdag 30 juli a.s. staat in Aalden weer de traditionele boekenmarkt van de molenvereniging Vrienden van de Aeldermeul op het programma. Van 10.30 uur tot 16.00 uur is in en rondom de molen een groot aantal antiquarische en tweedehands boeken te koop. De boekenmarkt geldt als èèn van de grootste in de regio en trekt jaarlijks vele honderden bezoekers. Dit jaar wordt opnieuw een record aantal boeken aangevoerd. Boekenwurmen en liefhebbers van oude boeken en bijzondere exemplaren komen op het molenterrein in Aalden volop aan hun trekken.

Een aantal vrijwilligers zijn onder aanvoering van Ben Kraaijenbrink de afgelopen maanden intensief bezig geweest om alle ingezamelde boeken te rubriceren en aan een kwaliteitstoets te onderwerpen. Heel veel boeken zijn inmiddels door hun handen gegleden. De boeken worden evenals voorgaande jaren op genre gerubriceerd. Bijzondere boeken krijgen een speciaal plaatsje. Op jacht naar bijzondere uitgaven, eerste drukken of gewoon een mooi of spannend boek? Het is er op 30 juli a.s. allemaal: boeken over bijvoorbeeld fotografie en kunst, poëzie en literatuur, techniek, geschiedenis, religie, planten en bloemen, science fiction, kinderboeken en reisboeken.

Let op: Wanneer het weer het onmogelijk maakt om de boekenmarkt buiten te houden wijken wij, evenals als vorig jaar, uit naar “De Drieklank” in de nabij gelegen Kerkstraat 16 in Aalden.

Boekenmarkt2008

 

 

Bijschrift foto: De Aelder Meul is zaterdag 30 juli a.s. weer het decor van de jaarlijkse boekenmarkt. Een feest voor echte verzamelaars, boekenverslinders en literatuurliefhebbers.

 

Gedeeld

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *