Activiteiten Fiets4daagse Jantina Helling molen

Stempel- en pleisterplaats Drentse Fiets4Daagse bij Jantina Hellingmolen

Net als vorig jaar heeft de Drentse Fiets4Daagse weer een stempel- en pleisterplaats ingericht bij Jantina Hellingmolen. Deelnemers aan de 53e editie van het fietsevenement kunnen op 24 en 25 juli a.s. hun kaartje laten stempelen bij de Jantina Hellingmolen. De snelle fietsers zullen rond 11.00 uur bij de molen arriveren, maar de echte drukte zal zich vooral concentreren tussen 12.00 en 14.00 uur.

Op het molenterrein kunnen de fietsers beide dagen op een gastvrij onthaal rekenen. Dat geldt uiteraard ook voor de inwoners (jong en oud) van de voormalige gemeente Zweeloo. Het is een uitgelezen mogelijkheid om een kijkje in en rond de molen te nemen. Uiteraard draait de molen, zijn er diverse marktkramen, stands van plaatselijke verenigingen en is er muzikale omlijsting. Ook de typisch Drentse delicatessen zullen niet ontbreken. Bij de koffie zijn er volop kniepertjes te koop. Deze Drentse lekkernij komt weer uit de keuken van Vrouwen van Nu en Passage. Verder worden er pannenkoeken van molenmeel gebakken en als toetje is er ook op dinsdag een schaafijsbar en op woensdag een ijskraam.

Aan de Drentse Fiets4Daagse nemen dit jaar ruim 12.000 fietsers deel, daarvan zullen er een paar duizend de dorpsgrenzen van de voormalige gemeente Zweeloo passeren. De molen in Aalden is op beide dagen vanaf 10.00 uur geopend. Kijk voor actuele info op www.fiets4daagse.nl

Gedeeld

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *