Activiteiten Jantina Helling molen

Jantina Hellingmolen zorgt voor gastvrij onthaal

De Jantina Hellingmolen was afgelopen zaterdag de ideale plek om de meer dan 500 lopers van de tiende editie van Nieuwjaarsloop Aalden Rondomme aan te moedigen. Bij de doorkomst onder de molen stonden dan ook talrijke supporters. De hartstochtelijke reacties aan het adres van de lopers waren volstrekt terecht, want het is bepaald geen sinecure om de pittige en uitdagende hardloopcross over 6,5 en 10 kilometer te volbrengen.

De doorkomst onder de Jantina Hellingmolen was voor zowel deelnemers als toeschouwers iets heel bijzonders. ‘Fantastisch dat we onder dit monument door kunnen lopen. Het geeft nog eens een extra dimensie en motivatie. Een heel speciaal moment en heel mooi dat dit beeldbepalende monument bij dit schitterende hardloopevenement wordt betrokken. Zeker voor herhaling vatbaar’.

Vrijwilligers van de Vrienden van de Aeldermeul hadden bij de molen een verzorgingspost ingericht. De lopers konden zich onder meer tegoed doen aan frisdrank en chocolademelk.

Molen Aalden Rondomme 3 (Large)

Molen 1 Aalden Rondomme (Large)

 

 

De doorkomst onder de 125-jarige Jantina Hellingmolen zorgde tijdens de tiende editie van de Aalden Rondomme voor mooie taferelen.

Foto’s: Annika van Veen

Aalden Rondomme M 382a (Large)

Gedeeld

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *