Activiteiten Algemeen Boekenmarkt Jantina Helling molen

Zaterdag 29 juli boekenmarkt op terrein Aeldermeul

Op zaterdag 29 juli a.s. staat in Aalden weer de traditionele boekenmarkt van de molenvereniging Vrienden van de Aeldermeul op het programma. Van 10.30 uur tot 16.00 uur is in en rondom de molen een groot aantal antiquarische en tweedehands boeken te koop.

boekenmarkt molen 2016 003k300boekenmarkt molen 2016 006a OE

De boekenmarkt geldt als één van de grootste in de regio en trekt jaarlijks vele honderden bezoekers. Boekenwurmen en liefhebbers van oude boeken en bijzondere exemplaren komen op het molenterrein in Aalden volop aan hun trekken.

Vrijwilligers van de molenvereniging zijn de afgelopen maanden intensief bezig geweest om alle ingezamelde boeken te rubriceren en aan een kwaliteitstoets te onderwerpen. Heel veel boeken zijn inmiddels door hun handen gegleden. De boeken worden op genre gerubriceerd. Bijzondere boeken krijgen een speciaal plaatsje. Op jacht naar bijzondere uitgaven, eerste drukken of gewoon een mooi of spannend boek? Het is er op 29 juli a.s. allemaal: boeken over bijvoorbeeld fotografie en kunst, poëzie en literatuur, techniek, geschiedenis, religie, planten en bloemen, science fiction, kinderboeken en reisboeken.

Bij slechte weersomstandigheden zal worden uitgeweken naar “De Drieklank” (Kerkstraat 16 in Aalden).

Gedeeld

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *