Bestuur

Hanny Meek erelid van molenvereniging Vrienden van de Aeldermeul

Afgelopen donderdagavond is Hanny Meek benoemd tot erelid van de molenvereniging Vrienden van de Aeldermeul. Dat gebeurde tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering in De Drieklank in Aalden.

Met het erelidmaatschap geeft de molenvereniging uitdrukking aan haar waardering voor de bijzondere bijdrage van Hanny Meek, die door inzicht, inzet en karakter in belangrijke mate heeft bijgedragen aan de positieve ontwikkeling van onze vereniging gedurende een grote reeks van jaren. Hanny was vele jaren de grote animator van vele activiteiten op en rond de Aeldermeul.

Verrassende wending

Foto : Ruud Janse Fotografie

De molen had Hanny jarenlang stevig binnen handbereik, maar de verhuizing in 2018 naar Denekamp maakte alles anders. Het leven van Hanny kreeg in 2017 tijdens de 101e Nijmeegse Vierdaagse vanuit het niets een verrassende wending. ‘Ik kon niet geloven dat dit mij overkwam‘, blikt ze met een glimlach terug op de kennismaking met Johan. De fanatieke inwoner van Denekamp kwam Hanny’s leven letterlijk binnenwandelen. 

Loslaten
Loslaten en vol overtuiging in Denekamp samen met Johan aan een nieuw hoofdstuk in haar leven beginnen. Dat deed Hanny ogenschijnlijk nuchter, maar dat ging toch echt niet zonder een vleugje emotie. Daar zijn haar herinneringen aan Aalden en omgeving veel te dierbaar voor. Ook al woonde Hanny inmiddels dan in Denekamp, ze bleef tot de afgelopen jaarvergadering actief als vrijwilliger èn bestuurslid van de molenvereniging.

Hanny en Johan wonen in een fraai appartement in het mooie Twentse land, aan de rand van de Dinkel. We wensen hen het allerbeste voor de nabije toekomst.

Gedeeld

Plaats een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *